ATC Shooters

Keski-Suomalaisen ampumaharrastuksen ylläpitäjä, kouluttaja sekä kilpailutoimintaa järjestävä aktiivinen seura.

Mitä teemme

Yhdistys

ATC Shooters ry on 2007 perustettu Keski-Suomalaisen ampumaharrastuksen ylläpitäjä, kouluttaja sekä kilpailutoimintaa järjestävä aktiivinen seura. Seura toimii jäsentensä harjoittelun olosuhteiden luojana, kouluttajana sekä edunvalvojana.

ATC Shooters ry on Suomen ampumaurheiluliiton jäsenseura ja Maanpuolustuskiltojen liiton jäsen. Seuramme jäsenet voivat ottaa osaa Ampumaurheiluliiton ja Reserviläisurheiluliiton alaisiin kilpailuihin.

Toiminta

Monipuoliset mahdollisuudet

Seuran riveissä harrastaa ja kilpailee n. 100 jäsentä. Seuran lajeihin kuuluvat SRA-, Practical-, ja eri pistooliammuntalajit. Seuran jäsenet ovat pääasiassa Keski-Suomen alueelta mutta osa jäsenistä on eri puolelta Suomea.

Seuran toiminta keskittyy Vaajakosken Kanavuoressa sijaitsevaan ampumaurheilukeskukseen Armoria Training Centreen sekä ajoittain myäs lähialueella sijaitseville ulkoradoille.

Jäsenyys

Liity mukaan

Mikäli etsit Ampumaseuraa joka tarjoaa upeat harjoittelumahdollisuudet ympärivuoden, niin olethan meihin yhteydessä. Autamme mielellämme niin vanhoja kuin uusia jäseniä mukavaan toimintaamme.

Tervetuloa hienon lajin ja mukavien harrastajien pariin!