lokakuu 2012

28
Lok
2012
hempai

Paras puolustus: motivaatio, Hemmo Päiveröinen

Miksi niin moni hyökkääjä onnistuu satuttamaan tai pahimmassa tapauksessa tappamaan uhrinsa? Ovatko kaikki hyökkääjät niin hyviä ja taitavia, että heidän voittamiseensa vaatisi vuosien itsepuolustuskoulutuksen? Vai voimmeko olettaa, että se johtuu pikemminkin uhrin kyvyttömyydestä kuin hyökkääjän kyvyistä?

28
Lok
2012
hempai

Väkivallan ekonomia, Tony Blauer

Onko sinulla varaa joutua hyökkäyksen kohteeksi? 

28
Lok
2012
hempai

Tee pelosta ystäväsi, Zeb Glover

 
"Kun vastassasi on vain yksi vastustaja, ja epäilet itseäsi... olet alakynnessä." Dan Millman
 

Tämän viikon Personal Defence Readiness™ -kurssilla kävimme läpi joitain älyllisen itsepuolustuksen konsepteja ja periaatteita, joita PDR/S.P.E.A.R. System™ -konsepteilla on meille pelonhallinnasta tarjota.

28
Lok
2012
hempai

Katuselviytymisen 10 käskyä, Tony Blauer

1 - Älä laiminlyö harjoittelemista

Kuvittele hetken verran häviäväsi oikeassa katutappelussa. Kuvittele, mitä se tekisi itsetunnollesi, itsekunnioituksellesi ja ylpeydellesi. Kuvittele, että loukkaantuisit etkä kykenisi treenaamaan tai ehkä menemään töihin moneen viikkoon. Kuvittele, että olisit vielä fyysisesti toivuttuasikin arka sparraamaan. Kuvittele kaikki tämä mielessäsi.

28
Lok
2012
hempai

Panteao Productions, Hemmo Päiveröinen

Varmasti jokainen suomalainen ammunnanharrastaja on jossain vaiheessa haaveillut pääsevänsä huippukouluttajien oppiin ja katsellut kaihoisasti Atlantin takana tarjottavia koulutuksia. Tähän saakka ovat suomalaiset harrastajat saaneet tyytyä YouTube-videoihin ja satunnaisiin Yhdysvalloista tilattuihin opetusvideoihin. Nyt helpotusta tähän ongelmaan tuo hieman yllättävälläkin tavalla Panteao Productions.