ATC Akatemia

03
Hel
2013
hempai

ATC Akatemia

ATC:n ensikertalaisten tutustumisvuoroille ja ryhmien ohjattuihin ammuntasetteihin osallistuu vuosittain tuhansia potentiaalisia ammunnan harrastajia. Suurin osa heistä ovat ampumaurheilusta hyvin kiinnostuneita, mutta epätietoisia harrastusmahdollisuuksista, harrastusvälineiden hankkimisesta yms. Joskus vastaan tulee myös satunnaisia ensikertalaisia, jotka omaavat hämmästyttävät edellytykset ampumaurheilijoiksi. He ovat niitä, jotka pienellä ohjailulla ymmärtävät lajin "jujun" ja tuottavat vain muutaman sarjan jälkeen uskomattomia tuloksia. Mutta kyvykkyydestään huolimatta he eivät todennäköisesti päädy lajin pariin jos heille ei tarjota kannustavaa ja tukevaa kasvuympäristöä ampumaurheilijaksi. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet ATC Akatemian, kasvuympäristön, jossa erityisen kyvykkäille aloittelijalle tarjotaan mahdollisuus luoda tavoitteita ja kasvaa ampumaurheilijana kohtaamaan nämä tavoitteet.

ATC Akatemia on uusille lahjakkaille ampumaurheilijoille suunnattu maksuton Kehittymisympäristö. ATC Akatemialaiset ovat juuri harrastusta aloittelevia tai vasta vaikka kerran ammuntaa kokeilleita, poikkeuksellisen lahjakkaita ja motivoituneita, tyttöjä ja poikia, naisia ja miehiä, jotka haluavat kehittyä ampumaurheilijoiksi. Akatemialaisille tarjotaan maksuton säännöllinen harjoittelu ja valmennus Suomen suurimmassa ampumaurheilukeskuksessa, Armoria Training Centressä.

ATC Akatemialainen on muun muassa:

  • 8-30 vuotias
  • Ampumaurheilusta innostunut
  • Motivoitunut harjoittelija
  • Tavoitteellinen
  • Sosiaalinen

Tarkoittaako tämä sitä, että jokaisen ammunnan harrastajan tulee olla huippulahjakas ja pyrkiä maailman huipulle? Ei tietenkään! Mutta mikäli sinä olet yksi niistä aloittelijoista, joka haluisi tähdätä korkealla ja on valmis sitoutumaan tavoitteisiinsa niin ATC Akatemia mahdollistaa sen tarjoamalla sinulle harjoitteluympäristön, välineet ja valmennuksen.

Lisätietoa ATC Akatemiasta: atc@armoria.fi

- Hemmo Päiveröinen