Panteao Productions, Hemmo Päiveröinen

Panteao Productions, Hemmo Päiveröinen

Varmasti jokainen suomalainen ammunnanharrastaja on jossain vaiheessa haaveillut pääsevänsä huippukouluttajien oppiin ja katsellut kaihoisasti Atlantin takana tarjottavia koulutuksia. Tähän saakka ovat suomalaiset harrastajat saaneet tyytyä YouTube-videoihin ja satunnaisiin Yhdysvalloista tilattuihin opetusvideoihin. Nyt helpotusta tähän ongelmaan tuo hieman yllättävälläkin tavalla Panteao Productions.

Panteao Productions on yhdysvaltalainen opetusvideoita tuottava yhtiö, joka on saanut riveihinsä kadehdittavan nimekkään kouluttajakaartin. Panteaon kouluttajia ovat muun muassa Travis Haley, Paul Howe, Dave Harrington, Bob Vogel, Louis Awerbuck, Dean Caputo, Jessie Harrison...Huippukouluttajien lista tuntuu jatkuvan loputtomiin. Kukin kouluttaja julkaisee videoita omien erikoisosaamisiensa mukaan. Tähän mennessä Panteao on julkaissut muun muassa seuraavat videot:

Taktinen aseenkäyttö:

Travis Haley: Adaptive handgun, Adaptive Carbine

Bill Jeans: Shotgun Operator

Bill Rogers: Reactive pistol shooting

Paul Howe: Tac rifle operator, Tac pistol operator

Dave Harrington: 360 Degrees pistol skill volume 1 & volume 2

Kilpa-ammunta:

Jessie Abbate: A Womans guide to USPSA

Tom Yost: IDPA course design

Mark Redl: Intro to IDPA

Bob Vogel: Mastering IDPA, Building world class pistol skill

Aseseppä:

Dean Caputo: AR15, 1911

Kodinturva:

Massad Ayoob: Home Defense

Dokumentit:

Colt 1911

Down Zero

 

Live Stream

Jos yllä listatut kouluttajat ja aihealueet eivät vielä vakuuttaneet niin Panteao Productionsilla on vielä yksi ässä hihassaan. DVD:n tilaamisen sijaan Panteaon videoita on mahdollista katsoa myös suoraan nettiselaimella 17,95 dollarin kuukausimaksua vastaan. Omilla tunnuksilla videoita voi katsoa milloin ja missä vain niin usein kuin haluaa. Näin ei enää tarvitse miettiä, mistä DVD:nsä hankkisi vaan videoita voi katsoa suoraan oman tietokoneensa selaimella.

Loppusanat

Hankkiipa Panteao-videot sitten perinteisempänä DVD:nä tai suoraan live streamillä niin ne ovat varmasti joka pennin arvioisia. Panteao ei ole tehnyt ainoastaan videoiden katsomista helpoksi vaan on myös varmistanut, että katsoja oppii katsomistaan videoista mahdollisimman paljon. Vaikka monet aihealueet ovat suurimmalle osalle jo ennestään tuttuja niin monipuolinen kouluttajakaarti ja laadukas toteutus varmistavat sen, että jokainen saa videoista oman oppinsa.

Panteao Productionsin tuotantoa voi varauksetta suositella kaikille, jotka haluavat oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Konseptina Panteaon Live Stream on erityisesti meille Pohjolan harrastajille mitä sopivin tehden tiedonsaannin nyt helpommaksi kuin koskaan aiemmin.

Hemmo Päiveröinen

 

Katso lisää täältä:

Panteao Productions