Itsepuolustus

03
Hel
2013
hempai

Ajatuksia Coloradon tapahtumista, Rick Randolph

“Jokaisesta sadasta miehestä kymmenen ei edes tulisi olla siellä, kahdeksankymmentä on pelkkiä maalitauluja, yhdeksän on todellisia taistelijoita, ja heidän olemassaolostaan saamme olla onnellisia, koska he tekevät taistelun. Mutta se yksi, yksi on soturi, ja hän tuo kaikki muut kotiin.”    – Herakleitos

28
Lok
2012
hempai

Paras puolustus: motivaatio, Hemmo Päiveröinen

Miksi niin moni hyökkääjä onnistuu satuttamaan tai pahimmassa tapauksessa tappamaan uhrinsa? Ovatko kaikki hyökkääjät niin hyviä ja taitavia, että heidän voittamiseensa vaatisi vuosien itsepuolustuskoulutuksen? Vai voimmeko olettaa, että se johtuu pikemminkin uhrin kyvyttömyydestä kuin hyökkääjän kyvyistä?

28
Lok
2012
hempai

Väkivallan ekonomia, Tony Blauer

Onko sinulla varaa joutua hyökkäyksen kohteeksi? 

28
Lok
2012
hempai

Tee pelosta ystäväsi, Zeb Glover

 
"Kun vastassasi on vain yksi vastustaja, ja epäilet itseäsi... olet alakynnessä." Dan Millman
 

Tämän viikon Personal Defence Readiness™ -kurssilla kävimme läpi joitain älyllisen itsepuolustuksen konsepteja ja periaatteita, joita PDR/S.P.E.A.R. System™ -konsepteilla on meille pelonhallinnasta tarjota.

28
Lok
2012
hempai

Katuselviytymisen 10 käskyä, Tony Blauer

1 - Älä laiminlyö harjoittelemista

Kuvittele hetken verran häviäväsi oikeassa katutappelussa. Kuvittele, mitä se tekisi itsetunnollesi, itsekunnioituksellesi ja ylpeydellesi. Kuvittele, että loukkaantuisit etkä kykenisi treenaamaan tai ehkä menemään töihin moneen viikkoon. Kuvittele, että olisit vielä fyysisesti toivuttuasikin arka sparraamaan. Kuvittele kaikki tämä mielessäsi.

Subscribe to RSS - Itsepuolustus