Varikosta koulutuskeskukseksi

Varikosta koulutuskeskukseksi

Kuinka ajatus sisäampumaradasta jalostui Suomen suurimmaksi ase- ja turvallisuusalan koulutuskeskukseksi.

Kanavuoren Ampumaurheilukeskus -hankkeen aloituslaukaukset ammuttiin vuosituhannen alkupuolella. Tällöin huomattiin, että erilaisten asiakastilaisuuksien, kaupallisten kurssien ja asekoulutuksen järjestäminen seurojen hallitsemilla radoilla oli lähes mahdotonta. Valitettavan usein olemassa olevat radat olivat myös huonokuntoisia ja täysin valvomattomia. Ulkoradoilla tapahtuvan harrastustoiminnan kausiluontoisuus toi oman haasteensa aktiiviselle harrastukselle ja ammattimaiselle valmentautumiselle.

ATC asetti tavoitteekseen luoda laadukkaan ja turvallisen toimintaympäristön ympärivuotiselle ammunnan harrastukselle. ATC:n asiakaspalvelukonsepti pitää sisällään upeat nykyaikaiset tilat ja mahdollisuuden tutustua eri ammunnan lajeihin ohjatusti. Ammuntaan liittyy usein vääriä mielikuvia ja se mielletään liian usein myös vaikeasti lähestyttäväksi harrastukseksi. ATC:n laadukkaan asiakaspalvelukonseptin ja nykyaikaisen toimintaympäristön ansiosta, kynnys tutustua ampumaharrastukseen on mahdollisimman matala.

ATC tuo ampumaharrastuksen jokaisen asiasta kiinnostuneen ulottuville ja ampumaurheilukeskus onkin suunniteltu palvelemaan niin ensikertalaisia kuin kokeneempiakin harrastajia. Nykyaikaiset harrastusmuodot, metsästäjät sekä viranomaiset on otettu huomioon tiloja rakennettaessa ja ammattimainen valmentautuminen sekä harjoittelu onnistuvat vuodenajasta riippumatta. Palvelukokonaisuudessa on huomioitu erittäin hyvin myös yritysten elämysharrastustoimintaan liittyvät tarpeet. Viihtyisät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat elämyksellisiä hetkiä ampumaharrastuksen parissa.

Vuonna 2013 on kulunut jo lähes 6 vuotta siitä kun Armoria Training Centre avasi ovensa. Sinä aikana ATC on kouluttanut tuhansia ensikertalaisia, harrastajia, kilpa-ampujia, viranomaisia sekä turvallisuusalalla työskenteleviä. Olemme esiintyneet kaikissa suomalaisissa valtamedioissa, kehittäneet oman ampumaurheilulajin, järjestäneet ainutlaatuisia SoMe-pohjaisia ammuntakilpailuja sekä tuoneet maahan useita huippukouluttajia ympäri maailman.

ATC rakennettiin tarkoituksenaan tarjota ensiluokkaiset harrastus- sekä koulutusolosuhteet ja sillä tiellä olemme edelleen. Vuosien jälkeen uskomme yhä vakaasti lajimme erinomaisuuteen ja toimintamme arvoihin; ammattitaito, turvallisuus, elämys, ympäristö.