Koulutus ja valmennus

ATC järjestää monipuolista ampuma-asekoulutusta. Koulutusta järjestetään säännöllisesti kursseina sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävinä tilauspalveluna. Kurssien lisäksi ATC tarjoaa valmennuspalveluita yksittäisille ampujille ja ryhmille.

ATC:n tuleville kursseille voit ilmoittautua ostamalla kurssipaikan AAWEE:n verkkokaupasta.


Ampumaurheilun Blue Card - Pistooliammunnan peruskurssi

Etkö haluaisikin aloittaa uuden harrastuksen tai jatkaa jo muutaman kerran kokeilemaasi lajia tekemällä asiat heti oikein ja tehokkaasti? Armoria Training Centren Blue Card on niin sanottu urheiluammunnan ajokortti, ensimmäinen askel uuteen kiehtovaan harrastukseen. Kurssilla opitaan pistooliammuntalajien perustekniikat, oikeaoppista harjoittelua sekä saadaan edellytykset harrastuksen vaivattomaan aloittamiseen.

Peruskurssi tarjoaa sinulle erinomaiset lähtökohdat urheiluammunnan kiehtovaan maailmaan!

Peruskurssi soveltuu erinomaisesti aloittelijoille sekä ammuntaa jo hetken harrastaneille. Aiempi ammuntakokemus ei ole välttämätön.


Turvallinen Ampuja - kurssi (Practical-ammunnan peruskurssi)

Teoriaosuus pidetään intensiivikoulutuksena jolloin teoriaopinnot ja teoriakoe suoritetaan yhden koulutuspäivän aikana. Kurssipäivän lopuksi pidetään teoriakoe, joka painottuu turvallisuussääntöihin. Teoriakokeen voi uusia kaksi kertaa. Ampumakoepäivät sovitaan teoriakokeen jälkeen. Ampumakokeita ottaa vastaan Vesa Vilhula ATC Shooter Ry:stä.


ATC Taktinen kivääri 1 -kurssi

Aloittelijoille tai jo vähän aikaa harrastaneille taktisesta kivääriammunnasta kiinnostuneille ampujille suunnattu perustekniikkakurssi. Kurssilla perehdytään taktisen aseenkäytön perusteisiin ja turvalliseen aseenkäyttöön. Kurssi soveltuu toiminnalliseen kivääriammuntaan suuntautuneille henkilöille kuin myös henkilöille jotka kantavat pitkää asetta työtehtävissä.


ATC Toiminnallinen pistooliammunta 1 -kurssi

Aloittelijoille tai jo vähän aikaa harrastaneille toiminta-ammunnasta ja taktisesta ammunnasta kiinnostuneille pistooliampujille suunnattu kurssi. Kurssilla perehdytään sekä toiminta-ammunnan että taktisen aseenkäytön perusteisiin rinta rinnan ja täten kurssi soveltuu mainiosti aloitteleville kilpa-ampujille sekä asetta työkseen kantaville henkilöille.


ATC Toiminnallinen pistooliammunta 2 -kurssi

Toiminta-ammunnasta ja taktisesta ammunnasta kiinnostuneille pistooliampujille suunnattu kurssi. Kurssilla perehdytään sekä toiminta-ammunnan että taktisen ammunnan tekniikoihin rinta rinnan ja täten kurssi soveltuu mainiosti kilpa-ampujille ja myös asetta työkseen kantaville.