Ampumarata

ATC:n ampumarata

Ampumarata sijaitsee Kanavuoren sisällä syvällä suomalaisessa kalliossa suomen puolustusvoimien entisissä tiloissa joiden rakentaminen alkoi jo ennen sotia 30-luvulla.

Armeija on poistunut tiloista vuosia sitten mutta ATC:n tarjoamat palvelut jatkavat hienoja perinteitä näissä kansainvälisestikin uniikeissa tiloissa. Käytössä on siis monipuolinen ja helposti muunneltava ampumarata. Ratarakenteet ja nykyaikainen tekniikka mahdollistavat perinteisen pistooliammunnan sekä toiminnallisten lajien harrastamisen. Pyrimme kehittämään tiloja niin että ne tarjoaisivat monipuoliset sekä turvalliset tilat harrastaa ammuntaa.

Ammuntaan perehdyttäminen

Armoria Training Centressä ammunnan kokeileminen ja uuden harrastuksen aloittaminen on vaivatonta.

Jokaiselle ATC:lle ensimmäistä kertaa tulevalle järjestetään rata- ja turvakoulutus, jonka aikana käymme läpi ampumaratamme peruskäytänteet ja turvasäännöt sekä perehdymme ammunnan perustekniikkaan.

Ratavuoro ja aseen vuokraaminen

Armoria Training Centressä on vuokrattavissa monipuolinen asekalusto rata- ammuntaan. Ratavuoron voi varata puhelimella 0207299850 tai ajanvarausjärjestelmästämme armoria.bowsville.fi

Hinnasto
Ratavuokra 25€/50 min/rata
Asevuokra 18€/50 min/ase
Taulumaksu 3€, sis. taulun ja paikat
Kanta-asiakkuus 100€/vuosi

Kanta-asiakashinnat:
Ratavuokra 15€/50 min/rata
Asevuokra 12€/50 min/ase
Taulumaksu 2,5€, sis. taulun ja paikat

Maksutapoina ammuntaan käy kortti- ja käteismaksujen lisäksi myös Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak -liikuntaedut.