Yritys

Armoria Training Centre on kansainvälinen monipuolinen ase- ja turvallisuusalan valmennuskeskus sekä sisäampumarata Keski-Suomessa.

Kanavuoren Ampumaurheilukeskus -hankkeen aloituslaukaukset ammuttiin vuosituhannen alkupuolella. Tällöin huomattiin, että erilaisten asiakastilaisuuksien, kaupallisten kurssien ja asekoulutuksen järjestäminen seurojen hallitsemilla radoilla oli lähes mahdotonta. Valitettavan usein olemassa olevat radat olivat myös huonokuntoisia ja täysin valvomattomia. Ulkoradoilla tapahtuvan harrastustoiminnan kausiluontoisuus toi oman haasteensa aktiiviselle harrastukselle ja ammattimaiselle valmentautumiselle.

ATC asetti tavoitteekseen luoda laadukkaan ja turvallisen toimintaympäristön ympärivuotiselle ammunnan harrastukselle. ATC:n asiakaspalvelukonsepti pitää sisällään upeat nykyaikaiset tilat ja mahdollisuuden tutustua eri ammunnan lajeihin ohjatusti. Ammuntaan liittyy usein vääriä mielikuvia ja se mielletään liian usein myös vaikeasti lähestyttäväksi harrastukseksi. ATC:n laadukkaan asiakaspalvelukonseptin ja nykyaikaisen toimintaympäristön ansiosta, kynnys tutustua ampumaharrastukseen on mahdollisimman matala.

ATC tuo ampumaharrastuksen jokaisen asiasta kiinnostuneen ulottuville ja ampumaurheilukeskus onkin suunniteltu palvelemaan niin ensikertalaisia kuin kokeneempiakin harrastajia. Nykyaikaiset harrastusmuodot, metsästäjät sekä viranomaiset on otettu huomioon tiloja rakennettaessa ja ammattimainen valmentautuminen sekä harjoittelu onnistuvat vuodenajasta riippumatta. Palvelukokonaisuudessa on huomioitu erittäin hyvin myös yritysten elämysharrastustoimintaan liittyvät tarpeet. Viihtyisät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat elämyksellisiä hetkiä ampumaharrastuksen parissa.

7 vuodessa Armoria Training Centrestä on kasvanut alansa johtava toimija kotimaassamme. Olemme laajentaneet toimintaamme myös Keski-Suomen ulkopuolelle mobiilin kouluttajatiimimme sekä ulkomaisten yhteistyökumppaniemme johdolla. Tänä päivänä ATC tarjoaa erinomaisten ammunnan harrastusolosuhteiden lisäksi monipuolisia koulutuspalveluita mm. turvallisuusalalle aina voimankäyttökoulutuksista henkilösuojauksen ammattilaiskoulutuksiin.